Menu
AutohuurAmerika
autohuuramerika.nl scenic

Reis met een huurauto door Amerika

autohuuramerika.nl scenic

Amerika, rust en ruimte of toch liever cultuur?

autohuuramerika.nl scenic

Washington

autohuuramerika.nl scenic

Los Angeles

autohuuramerika.nl scenic

Brooklyn bridge by night

autohuuramerika.nl scenic

Hollywood

Amerika, uitgestrekt met grote steden

Graag vertellen we u wat meer over de verenigde staten van Amerika


Amerika

Een auto huren is in Europa tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dit is in Verenigde Staten al veel langer zo. Door de enorme binnenlandse afstanden reist men vaak met het vliegtuig, en huurt men een auto bij de airport. Bekende namen in de internationale autoverhuur als Budget, Hertz en Avis zijn dan ook van oorsprong Amerikaanse bedrijven die nu wereldwijd opereren

?Met name steden als San Francisco, Los Angeles, Miami en Orlando zijn populaire toeristische aanvlieg luchthavens omdat je van daaruit mooie trips naar bijvoorbeeld de Florida Keys, de Grand Canyon en Yosemite National Park kan maken. Het is vrij normaal om 3 weken een auto te huren en een prachtige roadtrip te maken door de omringende staten. In het hoogseizoen raden we wel aan om accommodaties van te voren te reserveren, met name in en rond de parken kan het druk zijn.

Maar ook steden als Las Vegas, Salt Lake City, Seattle en Portland in Oregon en Seattle worden steeds vaker gebruikt als vertrekpunt. Dit komt door de stijgende populariteit van Staten als Washington State, Montana en Noord – en Zuid Dakota. Aan de oost kust zijn Boston, New York en Washington DC populaire steden waar veel op wordt gevlogen en veel auto’s worden gehuurd. Staten als Vermont en New Hampshire zijn met name in de Indian Summer populair om een rondreis door te maken. Kleurende bossen en warme temperaturen.

Wat we ook steeds meer zien is dat in de steden waar de KLM / Delta non stop op vliegt veel auto’s worden gehuurd door Nederlanders. Sinds kort is daar Salt Lake City bij gekomen, maar ook Portland, Minneapolis en Seattle zijn goede voorbeelden.

In vergelijking met andere Europese landen worden er in Amerika relatief veel auto’s verhuurd. Dit is zo omdat de mensen vanwege de afstand tot Nederland meestel vliegen. Naast steden als Alicante en Malaga worden er veel auto’s verhuurd in Marbella, Tenerife, Gran Canaria en op Ibiza. Wij van autohuuramerika.nl kunnen op vrijwel alle locaties in Amerika huurauto’s aanbieden en hebben altijd de laatste lokale aanbiedingen verwerkt in ons prijsaanbod.

Kaart van de Verenigde staten

kaart van AMerika

AutohuurWereldwijd AutohuurAmerika.nl is partner van AutoEurope ©