Tips voor het huren van een auto in Amerika

  • In vergelijking met veel autoverhuurders in Europa zijn de Amerikaanse verhuurders iets duidelijker in hun communicatie. De basis is dat dat je kunt kiezen voor het standaard pakket en het Gold pakket, waarbij het Gold pakket 3 bestuurders en een tank benzine in de prijs heeft.
  • Vaak is het eigen risico al afgekocht, er staat dan bij de auto "Geen eigen risico", soms wordt het eigen risico afgekocht met restitutie; in geval van schade schiet u zelf het eigen risico voor en claimt het bij thuiskomst weer terug.
  • Bij het ophalen van de auto kam men u vragen of u de auto wilt ‘upgraden’. Let op, dit kost vaak geld en hier zijn ze niet echt duidelijk in. Vraag expliciet of dit kosteloos is
  • Een punt van ergenis zijn de vaak hoge kosten voor huur van een kinderstoeltje of GPS. Wist u dat er al voor 39$ een kinderzitje te koop is bij de Walmart, ook een GPS koop je daar vanaf 50$!
  • Indien u de auto in een andere plaats ophaalt dan dat u hem wilt inleveren kunt u te maken hebben met een zogenaamde One-Way fee of wel achterlatingskosten. Ons boekingssysteem laat dan slechts de auto's zien van verhuurders die zowel in de ophaal als in de terugbrengplaats een vestiging hebben. de One-Way fee kan echter helaas niet automatisch worden berekend, neemt u hier alstublieft even contact met ons op. De kosten verschillen per verhuurmaatschappij, een One-Way binnen één staat is vaak kosteloos.
  • Let op wat u ondertekent! Soms wordt je een upgrade 'aangeboden' of vraagt het personeel achter de balie of u een extra Road assistance of PAI/PEI (Personal Accident & Personal Effects Insurance). Let op, voor alles wat u hier kiest moet betaald worden. Neem de tijd, lees het contract voor u tekent!

Autohuur & Amerika

Een auto huren is in Europa tegenwoordig de normaalste zaak van de wereld. Dit is in Verenigde Staten al veel langer zo. Door de enorme binnenlandse afstanden reist men vaak met het vliegtuig, en huurt men een auto bij de airport. Bekende namen in de internationale autoverhuur als Budget, Hertz en Avis zijn dan ook van oorsprong Amerikaanse bedrijven die nu wereldwijd opereren

Met name steden als San Francisco, Los Angeles, Miami en Orlando zijn populaire toeristische aanvlieg luchthavens omdat je van daaruit mooie trips naar bijvoorbeeld de Florida Keys, de Grand Canyon en Yosemite National Park kan maken. Het is vrij normaal om 3 weken een auto te huren en een prachtige roadtrip te maken door de omringende staten. In het hoogseizoen raden we wel aan om accommodaties van te voren te reserveren, met name in en rond de parken kan het druk zijn.

Maar ook steden als Las Vegas, Salt Lake City, Seattle en Portland in Oregon en Seattle worden steeds vaker gebruikt als vertrekpunt. Dit komt door de stijgende populariteit van Staten als Washington State, Montana en Noord – en Zuid Dakota. Aan de oost kust zijn Boston, New York en Washington DC populaire steden waar veel op wordt gevlogen en veel auto’s worden gehuurd. Staten als Vermont en New Hampshire zijn met name in de Indian Summer populair om een rondreis door te maken. Kleurende bossen en warme temperaturen.

Wat we ook steeds meer zien is dat in de steden waar de KLM / Delta non stop op vliegt veel auto’s worden gehuurd door Nederlanders. Sinds kort is daar Salt Lake City bij gekomen, maar ook Portland, Minneapolis en Seattle zijn goede voorbeelden.

Verengide Staten van Amerika

Een aantal vragen worden ons vaker gesteld

Hieronder vind u een overzicht van veel gestelde vragen, klikt u op het onderwerp, dan zal er meer informatie verschijnen.

Verzekeringen

All-Risk Verzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP)
Alle tarieven zijn inclusief W.A. verzekering en Brandverzekering. Ook de All-Risk verzekering (CDW) en de Diefstalverzekering (TP) zijn inclusief in de tarieven.
De All-Risk verzekering (CDW) en Diefstalverzekering (TP) vrijwaren de klant van de financiële verantwoordelijkheid betreffende het voertuig, in geval van schade of diefstal. In de meeste gevallen blijft de klant verantwoordelijk voor een Blijvend Eigen Risico. De meeste autoverhuurmaatschappijen bieden ter plaatse een verzekering aan, teneinde dit Blijvend Eigen Risico, facultatief en voor eigen rekening, te reduceren.
Heeft u een claim, laat in geval van schade altijd een politierapport opmaken, zorg dat u achteraf een politierapport EN het schaderapport kan worden overleggen.
CDW dekt nooit de schade aan banden, ruiten, spiegels, onderzijde en dak, interieur en sleutel van de huurauto.
Wettelijke Aansprakelijkheid (WA)
Deze verzekering dekt materiele of lichamelijke schade, die aan derden wordt toegebracht (alle personen, met uitzondering van diegenen die zich in de huurauto bevinden c.q. geen bestuurder of passagiers).
De dekking varieert per land c.q. per staat (USA). Binnen de EU en vele andere landen is deze dekking ruim toereikend. In landen waar de dekking ontoereikend kan zijn, biedt de verhuurder ter plaatse vaak een additionele verzekering hiervoor aan, met een verhoogde dekking (bv. EP=Extended Protection, ALI=Additional Liability Insurance, LIS=Liability Insurance Supplement)
LIS (Liabillity Insurance Supplement)
De LIS is een optionele extra WA verzekering. LIS dekt de schade en letsel die anderen oplopen door jouw toedoen. Bij de standaard verzekering van de auto is al een WA verzekering inbegrepen. Deze is vaak gelijk aan het in de betreffende staat minimaal wettelijk bepaalde bderag. De standaard verzekering lan onvoldoende zijn met een LIS verzekering wordt de dekking verhoogd tot USD 1.000.000.
Andere Verzekeringen
PAI (Personal Accident Insurance) en PEC (Personal Effects Coverage)
De inzittendenverzekering en bagageverzekering kunnen ter plaatse worden afgesloten. Indien u in Nederland, een reisverzekering heeft afgesloten, of misschien wel in bezit bent van een doorlopende reisverzekering, dan is een inzittendenverzekering zeer waarschijnlijk overbodig. Lees de voorwaarden van uw reisverzekering voor u op reis gaat!
Denk goed na wat u wilt verzekeren!
Op het moment dat u in Amerika landt na een lange vlucht wilt u vaak maar één ding, snel naar het hotel. Laat u niet verleiden om allerhande verzekeringen af te nemen, en laat u niet afschepen met een kleinere auto dan welke u geboekt had omdat u snel naar uw hotel wilt gaan!

Tol

Tol (Toll) betalen in Amerika
Er zijn in Amerika veel vesrchillende soorten "Toll roads", electronisch maar ook een variant die we kennen van het rijden in Frankrijk, deze laatsten zijn gemakkelijkj voor het gebruik met een huurauto.
Lastiger is het als er electronische tol wordt geheven, soms kunt u de tol vooraf betalen betalen, doet u dat niet dan wordt de electroinische tol verhaalt op de verhuurmaatschappij, die het op haar beurt weer op u zal verhalen. Het is dus goed mogelijk dat u enkele maanden na uw autohuur, al weer thuis, een rekening ontvangt van de tol, vaak vermeerdert met administratiekosten. (bijv. 5$ toll, 15 $ admnin kosten). Klik hier voor meer informatie over tolwegen in Amerika op Wikipedia.

Overige

Internationaal Rijbewijs
"Heb ik in Amerika een internationaal rijbewijs nodig" is een vraag die ons veel wordt gesteld. Het internationaal rijbewijs is geen officieel document, het is een vertaling van het rijbewijs, het moet altijd samen met uw eigen rijbewijs worden getoond. Een Internationaal rijbewijs kan handig zijn als u uw auto ophaalt op een plek waar vrijwel geen toeristen komen. Indien u de auto ophaalt bij een verhuurder op een grotere airport dan volstaat uw eigen rijbewijs. Een internationaal rijbewijs kunt u ophalen bij de ANWB
Politie
Indien u wordt aangehouden door de Amerikaanse polities, houdt u er dan rekening mee dat zij gewend zijn aan geweld. Luister goed naar de agent, overhandig hem uw rijbewijs en uw huurovereenkomst, spreek hem aan met officeer, beweeg langzaam, grijp niet naar het dashboardkastje. Als u een ontspannen indruk maakt is er voor de agent geen reden om u als verdachte te beschouwen.

SIPP Codes

Klik hier voor een overzicht van alle SIPP codes

Uw huurauto's zijn gegroepeerd aan de hand van de SIPP codes.

Op uw voucher vindt u een SIPP code, in de onderstaande tabel kunt u zien waar de SIPP code voor staat.

SIPP code 1 2 3 4 Type voerftuig Grootte van het voertuig Transmissie & aandrijving Brandstof & A/C
CBAN C B A N Compact 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CBAR C B A R Compact 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CBMN C B M N Compact 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CBMR C B M R Compact 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CCAN C C A N Compact 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CCAR C C A R Compact 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CCMD C C M D Compact 2/4 door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
CCMN C C M N Compact 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CCMR C C M R Compact 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CDAN C D A N Compact 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CDAR C D A R Compact 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CDMD C D M D Compact 4/5door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
CDMN C D M N Compact 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CDMR C D M R Compact 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CFAR C F A R Compact SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CFMN C F M N Compact SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CFMR C F M R Compact SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CIMR C I M R Compact Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CLMR C L M R Compact Limousine Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CPAR C P A R Compact Pickup Regular Cab Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CPMN C P M N Compact Pickup Regular Cab Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CPMR C P M R Compact Pickup Regular Cab Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CTAR C T A R Compact Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CTMN C T M N Compact Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CTMR C T M R Compact Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CVAR C V A R Compact Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CVMD C V M D Compact Passenger Van Manual, unspecified drive Diesel, A/C
CVMR C V M R Compact Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CWAR C W A R Compact Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CWMD C W M D Compact Wagon / Estate Manual, unspecified drive Diesel, A/C
CWMN C W M N Compact Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CWMR C W M R Compact Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CXAN C X A N Compact Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CXAR C X A R Compact Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
CXMN C X M N Compact Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
CXMR C X M R Compact Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EBAN E B A N Economy 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EBAR E B A R Economy 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EBMN E B M N Economy 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EBMR E B M R Economy 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ECAN E C A N Economy 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ECAR E C A R Economy 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ECMD E C M D Economy 2/4 door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
ECMN E C M N Economy 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ECMR E C M R Economy 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EDAN E D A N Economy 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EDAR E D A R Economy 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EDMD E D M D Economy 4/5door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
EDMN E D M N Economy 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EDMR E D M R Economy 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EFAD E F A D Economy SUV Auto, unspecified drive Diesel, A/C
EFAR E F A R Economy SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EFMR E F M R Economy SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EKMN E K M N Economy Commercial Van / Truck Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ESAR E S A R Economy Sport Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ESMR E S M R Economy Sport Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ETAR E T A R Economy Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ETMN E T M N Economy Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ETMR E T M R Economy Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EVMN E V M N Economy Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EVMR E V M R Economy Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EWMN E W M N Economy Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EWMR E W M R Economy Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EXAR E X A R Economy Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
EXMN E X M N Economy Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
EXMR E X M R Economy Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FBAR F B A R Fullsize 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FCAR F C A R Fullsize 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FCMR F C M R Fullsize 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FDAD F D A D Fullsize 4/5door Auto, unspecified drive Diesel, A/C
FDAR F D A R Fullsize 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FDMD F D M D Fullsize 4/5door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
FDMN F D M N Fullsize 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
FDMR F D M R Fullsize 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FFAN F F A N Fullsize SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
FFAR F F A R Fullsize SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FFMN F F M N Fullsize SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
FFMR F F M R Fullsize SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FIAR F I A R Fullsize Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FIMR F I M R Fullsize Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FPAR F P A R Fullsize Pickup Regular Cab Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FPMR F P M R Fullsize Pickup Regular Cab Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FTAR F T A R Fullsize Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FTMR F T M R Fullsize Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FVAN F V A N Fullsize Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
FVAR F V A R Fullsize Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FVMD F V M D Fullsize Passenger Van Manual, unspecified drive Diesel, A/C
FVMN F V M N Fullsize Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
FVMR F V M R Fullsize Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FWAD F W A D Fullsize Wagon / Estate Auto, unspecified drive Diesel, A/C
FWAR F W A R Fullsize Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FWMR F W M R Fullsize Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FXAR F X A R Fullsize Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
FXMR F X M R Fullsize Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
GVAR G V A R Fullsize Elite Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
GVMR G V M R Fullsize Elite Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IBAR I B A R Intermediate 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IBMD I B M D Intermediate 2/3 door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
IBMR I B M R Intermediate 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ICAN I C A N Intermediate 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ICAR I C A R Intermediate 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ICMN I C M N Intermediate 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ICMR I C M R Intermediate 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IDAD I D A D Intermediate 4/5door Auto, unspecified drive Diesel, A/C
IDAN I D A N Intermediate 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IDAR I D A R Intermediate 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IDMD I D M D Intermediate 4/5door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
IDMN I D M N Intermediate 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IDMR I D M R Intermediate 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IFAN I F A N Intermediate SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IFAR I F A R Intermediate SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IFMN I F M N Intermediate SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IFMR I F M R Intermediate SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IGMR I G M R Intermediate Crossover Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IIMR I I M R Intermediate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IJAR I J A R Intermediate Open Air All Terrain Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IJMR I J M R Intermediate Open Air All Terrain Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ILMR I L M R Intermediate Limousine Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IPMR I P M R Intermediate Pickup Regular Cab Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ITAR I T A R Intermediate Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
ITMN I T M N Intermediate Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
ITMR I T M R Intermediate Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IVAN I V A N Intermediate Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IVAR I V A R Intermediate Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IVMN I V M N Intermediate Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IVMR I V M R Intermediate Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IWAN I W A N Intermediate Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IWAR I W A R Intermediate Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IWMD I W M D Intermediate Wagon / Estate Manual, unspecified drive Diesel, A/C
IWMN I W M N Intermediate Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IWMR I W M R Intermediate Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IXAR I X A R Intermediate Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
IXMN I X M N Intermediate Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
IXMR I X M R Intermediate Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
JFAR J F A R Intermediate Elite SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LCAN L C A N Luxury 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
LCAR L C A R Luxury 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LCMR L C M R Luxury 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LDAD L D A D Luxury 4/5door Auto, unspecified drive Diesel, A/C
LDAR L D A R Luxury 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LDMR L D M R Luxury 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LFAR L F A R Luxury SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LFMR L F M R Luxury SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LSAR L S A R Luxury Sport Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LSMR L S M R Luxury Sport Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LTAR L T A R Luxury Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LTMR L T M R Luxury Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LVAN L V A N Luxury Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
LVAR L V A R Luxury Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LVMN L V M N Luxury Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
LVMR L V M R Luxury Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LWAR L W A R Luxury Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
LXAR L X A R Luxury Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MBAR M B A R Mini 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MBMN M B M N Mini 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MBMR M B M R Mini 2/3 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MCAR M C A R Mini 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MCMN M C M N Mini 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MCMR M C M R Mini 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MDAR M D A R Mini 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MDMN M D M N Mini 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MDMR M D M R Mini 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MFMR M F M R Mini SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MTAN M T A N Mini Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MTMN M T M N Mini Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MTMR M T M R Mini Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MVAR M V A R Mini Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MVMN M V M N Mini Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MVMR M V M R Mini Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MXAR M X A R Mini Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
MXMN M X M N Mini Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
MXMR M X M R Mini Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
NTAN N T A N Mini Elite Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
NTMN N T M N Mini Elite Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
PCAR P C A R Premium 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PCMR P C M R Premium 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PDAD P D A D Premium 4/5door Auto, unspecified drive Diesel, A/C
PDAR P D A R Premium 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PDMD P D M D Premium 4/5door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
PDMN P D M N Premium 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
PDMR P D M R Premium 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PFAR P F A R Premium SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PFMN P F M N Premium SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
PFMR P F M R Premium SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PIAR P I A R Premium Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PSAR P S A R Premium Sport Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PTAR P T A R Premium Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PTMR P T M R Premium Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PVAR P V A R Premium Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PVMN P V M N Premium Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
PVMR P V M R Premium Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PWAR P W A R Premium Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PWMN P W M N Premium Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
PWMR P W M R Premium Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PXAR P X A R Premium Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
PXMR P X M R Premium Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
RVMR R V M R Standard Elite Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SBAR S B A R Standard 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SCAN S C A N Standard 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SCAR S C A R Standard 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SCMD S C M D Standard 2/4 door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
SCMN S C M N Standard 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SCMR S C M R Standard 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SDAD S D A D Standard 4/5door Auto, unspecified drive Diesel, A/C
SDAN S D A N Standard 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SDAR S D A R Standard 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SDMD S D M D Standard 4/5door Manual, unspecified drive Diesel, A/C
SDMN S D M N Standard 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SDMR S D M R Standard 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SFAN S F A N Standard SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SFAR S F A R Standard SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SFMN S F M N Standard SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SFMR S F M R Standard SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
STAR S T A R Standard Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
STMR S T M R Standard Convertable Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SVAN S V A N Standard Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SVAR S V A R Standard Passenger Van Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SVMD S V M D Standard Passenger Van Manual, unspecified drive Diesel, A/C
SVMN S V M N Standard Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SVMR S V M R Standard Passenger Van Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SWAN S W A N Standard Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SWAR S W A R Standard Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SWMD S W M D Standard Wagon / Estate Manual, unspecified drive Diesel, A/C
SWMN S W M N Standard Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
SWMR S W M R Standard Wagon / Estate Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
SXMR S X M R Standard Special Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XBAR X B A R Special 2/3 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XCAR X C A R Special 2/4 door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XCMN X C M N Special 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
XCMR X C M R Special 2/4 door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XDAR X D A R Special 4/5door Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XDMN X D M N Special 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
XDMR X D M R Special 4/5door Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XFAR X F A R Special SUV Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XFMN X F M N Special SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
XFMR X F M R Special SUV Manual, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XJAR X J A R Special Open Air All Terrain Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XPMN X P M N Special Pickup Regular Cab Manual, unspecified drive Unspecified fuel, no A/C
XRAR X R A R Special Recreational Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XSAR X S A R Special Sport Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XTAR X T A R Special Convertable Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XWAR X W A R Special Wagon / Estate Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C
XXAR X X A R Special Special Auto, unspecified drive Unspecified fuel, A/C

 

Hoewel AutohuurWereldwijd ernaar streeft om op deze website betrouwbare en actuele informatie te verschaffen, kan AutohuurWereldwijd niet garanderen dat de informatie juist is op het moment waarop deze wordt ontvangen of dat de informatie juist is in de context waarin deze wordt gebruikt. AutohuurWereldwijd kan geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden voor het gebruik van de informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van deze site. AutohuurWereldwijd accepteert dan ook geen aansprakelijkheid voor onjuistheden en voor onjuiste informatie van derden* waarnaar in deze site verwezen wordt. AutohuurWereldwijd kan geen enkele garantie geven ten aanzien van de juistheid of enig ander aspect van deze informatie.

Websites

Wellicht is het been idee om met de camper te reizen? Kijk ook eens op www.camperverhuuramerika.nl

Enkele van onze andere gespecialiseerde autohuur sites:

AutohuurWereldwijd AutohuurAmerika.nl is onderdeel van de AutohuurWereldwijd Groep. © American Express Master visa
klik hier voor ons cookiebeleid